Representant i Skåne

Kajsa Ström

Kajsa Ström

E-post: kajsa@majstor.se

Kontakta mig, jag hjälper dig med val av foder

Mitt namn är Kajsa Ström. Jag arbetar som diplomerad hundmassör samt driver ett mobilt hunddagis i Lund, Skåne, som heter Dogs In Motion. Jag har arbetat med hundar i fyra år och lever med världens mest fantastiska Eurasier tjejer, Daisy och Rose. Vi spenderar större delen av våra dagar där vi trivs bäst, i skogen!

Att arbeta med hundar, likväl som att vara hundägare själv, kräver, i mina ögon, att man är lyhörd, förutseende och har hundarnas välmående som absolut högsta prioritet. Mina viktigaste verktyg som hunddagisföreståndare, hundmassör och hundägare är positiv förstärkning, motivation, trygghet och lugn.

Min yngsta hund Rose, 3 år, lider utav en kronisk sjukdom som heter Exokrin pankreasinsufficiens, EPI. Det är en allvarlig sjukdom som kräver ständig medicinering och extrem noggrannhet vad gäller hundens rutiner och kost. Jag kämpade med hennes sjukdom med matvägran, extrem undervikt, många besök på djursjukhus och förtvivlan över hennes framtid i nästan ett års tid innan läget blev stabilt. Jag blev rekommenderad av hundfysioterapeut Malin Helmborn att gå över till ett foder med så få ingredienser som möjligt och med endast EN animalisk råvara- Majstor Lamm & Ris Genuin. Rose aptit blev bättre, och hon gick äntligen upp i vikt. I snart två år har Rose gått på detta torrfoder, samt Majstor Holistic Lamm, våtfoder och har aldrig mått bättre.

Min andra hund Daisy, 6år, har under hela sitt liv haft en problematisk och överkänslig mage och gått på två olika veterinärfoder utan förbättring. Eftersom Rose visade sådana enorma framsteg med sitt foderbyte, bytte jag även foder till Daisy, till samma som Rose åt-  Majstor Lamm & Ris Genuin.

Efter en kort period på sitt nya foder blev Daisy stabil i magen. Något hon inte varit på många år.

Jag är så imponerad och glad över vad detta foder har gjort för mina älskade hundar och jag vill att fler får uppleva vilken förändring det kan göra med ett näringsrikt och bra foder.